Xocolata

Una de les nostres especialitats és la xocolata. Des de ben petit l’Enric va aprendre l’art de la xocolata, un món que el fascina i pel qual ha volgut apostar fort. La treballem amb molta cura i precisió per tal d’obtenir el màxim rendiment en gust, aroma i textura.

BOMBONS

Una capsa de bombons sempre serà una bona idea per regalar en infinitat d’ocasions. Per això en preparem de totes les mides. Tant si és per fer un detall a una persona estimada, com si es vol quedar bé amb una empresa amb una capsa ben gran.

En tenim de molts tipus, trufats, amb pralinés, amb licor…

Rajoles

La xocolata és una de les nostres especialitats, ens encanta treballar-la i donar-li diferents formes, així com combinar-la amb altres ingredients. Les rajoles que més agraden als nostres clients són les de xocolata negra al 72% de cacau, i la “Chocolate a croquer”: plaques de xocolata negra amb avellanes torrades.

Pels que els agrada provar gustos nous, són ideals les rajoles de xocolata Ruby (xocolata color rosa), de xocolata Gold (amb gust a toffee de vainilla). I pels paladars més sofisticats les de xocolata negra combinada amb gingebre confitat, amb maracujà, amb gerds, o amb violeta.

També tenen molt d’èxit, les que combinen xocolata negra i llet amb motius del Gaudí (casa Batlló i Sagrada Familia). Un altre producte icònic de Barcelona són les petites rajoles de Puig i Cadafalch, com si fossin rajoles de l’Eixample en miniatura, ideals per acompanyar el cafè.

ALTRES ESPECIALITATS

Els nostres Encenalls de Sant Josep són un dels productes més demanats a la botiga. Elaborats tal com mana la tradició: amb una galeta cruixent a base de farina d’ametlla, coberta de  palet d’ametlla, i banyats en xocolata negra.

Dins al top de productes més apreciats també hi tenim els Rocks: palet d’ametlla torrat, caramel·litzat i banyat en xocolata. Una delícia que no passa de moda!

Però el que és realment el producte estrella de la casa són les Barretes de praliné, fetes amb praliné 100% ametlla marcona i un perfum de cafè. És una recepta pròpia, heretada de la pastisseria Pujadas, que no es troba en altres pastisseries.